Trainingen

Trigono biedt diverse trainingen en opleidingen aan op het gebied van Organizational Behavior Management, de meest concrete vorm van leiderschapsontwikkeling. 

U kunt kiezen voor krachtige workshops, een praktische masterclass, of trainingen die opleiden voor een examen en bijbehorend certificaat. 

Kennismaken met OBM kan bijvoorbeeld door de officiële “OBM Foundation™ training” te volgen. Deze training kan worden afgesloten met een examen dat wordt afgenomen in samenwerking met APMG International.

Gevorderden op gebied van OBM kiezen vaak voor de “Certified OBM Practitioner” opleiding die we verzorgen in nauwe samenwerking met de Vrije Universiteit.

Voor al onze trainingen en workshops geldt dat deze op locatie en ook begeleid online kunnen worden verzorgd.

agsdix-null

"OBM Foundation™”

Start met een gezonde basis in OBM! Verrijk jezelf en jouw team met de basiskennis van OBM en toegepaste gedragsanalyse in deze 3-daagse training. Leer alles over de basisprincipes van gedragsverandering in organisaties.

Materiaal, bestaande uit een lesboek, werkboek en een aanvullende app zijn beschikbaar in het Nederland en in het Engels.
Deze opleiding kan desgewenst worden afgesloten met een examen
(Nederlands, of Engels) bij APMG International.

De OBM Foundation™ is een handelsmerk van
OBM Dynamics B.V. Alle rechten voorbehouden.

Het OBM Foundation logo is een handelsmerk van OBM Dynamics. Alle rechten voorbehouden.

Deze training wordt aangeboden in samenwerking met OBM Dynamics B.V.

agsdix-null

Masterclass “Principes van OBM”

In deze Masterclass van één dag maak je kennis met de basisprincipes van OBM. Ook ga je ze in praktische oefeningen toepassen op jouw eigen vraagstukken.

Zowel praktisch ingestoken als theoretisch goed onderbouwd. Mogelijke thema’s kunnen zijn: cultuurverandering, leiderschap, klanttevredenheid, winstgevendheid, productiviteit, veiligheid, etc.

Deze Masterclass kan bij jou op kantoor, of via een online platform, of juist bewust op een andere inspirerende plek naar keuze gehouden worden.

agsdix-null

In-company opleiding tot “Certified OBM Practitioner”

Het neusje van de zalm in Gedragsmanagement. Vooropleiding: minimaal HBO. De opleiding die jou en jouw team voorbereidt op het examen aan de Vrije Universiteit Amsterdam (VU) tot gecertificeerd “OBM Practitioner”.

De opleiding die je daar via de Open Inschrijving kunt volgen, kun je via Trigono met het hele team in-company volgen.

agsdix-null

Masterclass “Apollo 13, an ITSM case experience™”

Als het doel is de samenwerking, communicatie, betrokkenheid of prestaties te verbeteren, dan helpt het enorm als de mensen de verandering een keer kunnen ervaren in een veilige omgeving. Leren door te doen, verbeteren door te doen, groeien en samenwerken door samen te doen.

De ‘Apollo 13′ is een zogeheten business simulation case, gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de Apollo 13 vlucht (‘Houston, we’ve had a problem’)

In de rol van NASA Mission Operation Control Room ervaart uw team in één dag wat het betekent om een service te bouwen, processen te ontwerpen, in te richten en te verbeteren.

Thema’s zoals klantgerichtheid, communicatieverbetering en gedrag komen allemaal aan de orde. Aan het eind van de dag heeft u een concrete lijst met ervaringen die het startpunt zullen zijn voor prestatieverbeteringen en verdere professionalisering van uw teams of afdelingen.

Door het spelen van ‘Apollo 13 ITSM™ case experience’ hebben uw medewerkers een leuke, leerzame en onvergetelijke ervaring!

Trigono is accredited & certified partner van GamingWorks en GamingWorks Solutions voor Apollo 13.

Geïnteresseerd?

Wij helpen u graag verder