Advies

Organisatievraagstukken vragen soms om de inzichten van een externe adviseur. De rol van de adviseur, of de consultant, is het ter beschikking stellen van kennis en ervaring die nodig is om uw organisatievraagstuk op te pakken en liefst ook op te lossen. Adviseurs zijn specialisten. Door samen te werken vinden we de beste oplossing voor uw vraagstuk.

U kunt bij Trigono terecht voor advies over gedrags- en prestatievraagstukken op gebied van IT-service management, DevOps en Agile transformaties.

Heel vaak lopen vraagstukken over het verbeteren van dienstverlening en aanpassen van cultuur, houding en gedrag door elkaar. Dergelijke vraagstukken aanpakken vraagt soms om een combinatie van verschillende specialismen.

We kunnen niet alles zelf. Daarom beschikt Trigono over een groot netwerk van adviseurs op allerlei vakgebieden. Of het nu gaat om Agile werken, zelforganisatie, processen inpassen of verbeteren, tool-implementaties of prestatieverbeteringen realiseren van een team of een individu. We kunnen u vast en zeker helpen. Kunnen we dat niet zelf, dan proberen we u in verbinding te brengen met iemand die dat wel kan. Wat ons betreft staat uw vraagstuk altijd centraal.

Geïnteresseerd?

Neem contact op om te ontdekken wat Trigono voor uw bedrijf kan betekenen.