Organisaties die niet Agile zijn doen binnenkort niet meer mee, zo lijkt het. Grote en kleine bedrijven richten zich massaal op Agile methodieken en filosofieën. Wendbaar zijn en continu inspelen op de steeds sneller veranderende markt is noodzakelijk om te overleven. Dat gegeven heeft vooral invloed op de wijze waarop de mensen in de organisatie gaan samenwerken en zich gaan organiseren. ‘Zelforganisatie‘ is een begrip waar vele management teams zich in vastbijten. Maar wat is zelforganisatie eigenlijk en welk gedrag hoort daarbij? Hoe krijg je voor elkaar dat mensen eigenaarschap gaan vertonen, commitment afgeven, kennis gaan delen en transparanter worden?

Hoe realiseer je een teamcultuur waarbij continuous improvement daadwerkelijk wordt beleefd?

Kortom: hoe verander je ‘oud gedrag’ in ‘nieuw, Agile, zelf-organiserend’ gedrag ?

Trigono en Hyparxis hebben samen een driedaagse training ontwikkeld die u helpt antwoord te vinden op al deze vragen. We stellen onze kennis en ervaring op gebied van het creëren van Agile teams en concrete gedragsverandering ter beschikking, zodat u met een oplossing komt die aansluit bij wat u nodig heeft.

Interesse? Maak een afspraak!

Klik hier en neem contact met ons op. We maken dan direct een afspraak voor een intakegesprek en een offerte, zodat we samen heel precies kunnen bepalen wat uw team nodig heeft om de volgende stap te zetten in hun Agile transformatie.