“Growth is painful. Change is painful. But nothing is as painful as staying stuck somewhere you don’t belong” (Tom Panos)

Als het doel is de samenwerking, communicatie, betrokkenheid of prestaties te verbeteren, dan helpt het enorm als de mensen de verandering een keer kunnen ervaren in een veilige omgeving. Leren door te doen, verbeteren door te doen, groeien en samenwerken door samen te doen.

Apollo 13, an ITSM case experience™
De ´Apollo 13´ is een zogeheten business simulation case, gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de Apollo 13 vlucht (‘Houston, we’ve had a problem’)

In de rol van NASA Mission Operation Control Room ervaart uw team in één dag wat het betekent om een service te bouwen, processen te ontwerpen, in te richten en te verbeteren. Thema´s zoals klantgerichtheid, communicatieverbetering en gedrag komen allemaal aan de orde. Aan het eind van de dag heeft u een concrete lijst met ervaringen die het startpunt zullen zijn voor prestatieverbeteringen en verdere professionalisering van uw teams of afdelingen. Door het spelen van ´Apollo 13 ITSM™ case experience´ hebben uw medewerkers een leuke, leerzame en onvergetelijke ervaring!

 

  • Action learning trajecten
    Veel klanten kiezen er voor om de Apollo 13 te combineren met action learning trajecten. Daarmee verhoogt u het rendement van uw investering in de training. Trainingen genereren alleen rendement als het geleerde ook concreet wordt toegepast in de praktijk. Daarom biedt Trigono, vanuit het het principe van ‘voordoen, samen doen, zelf doen’ ook action learning trajecten aan. Deze zijn per definitie maatwerk, gebaseerd op uw ervaringen opgedaan in de Apollo 13 en daarmee toegesneden op de behoefte van uw organisatie.


Aanpak voor kwaliteit
Trigono is accredited & certified partner van GamingWorks en GamingWorks Solutions voor Apollo 13.